Logo Luns • Van der Velden Advocaten

Mr. N. (Nick) Hannaart is sinds 2021 als advocaat verbonden aan Luns • Van der Velden Advocaten. In die hoedanigheid houdt hij zich uitsluitend bezig met strafzaken.

In 2015 heeft Nick Hannaart zijn bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden behaald. Tijdens zijn studie kwam hij er al snel achter dat zijn passie bij het strafrecht ligt. Na zijn bachelor heeft hij dan ook de masteropleiding strafrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens zijn studie heeft Nick Hannaart stage gelopen bij een middelgroot advocatenkantoor en bij het gerechtshof in Amsterdam. Na het afstuderen heeft hij werkervaring opgedaan als juridisch medewerker bij de rechtbank Amsterdam. Hij heeft hier veel verschillende zaken voorbij zien komen, van eenvoudige strafzaken tot grote gecompliceerde onderzoeken. Doordat hij, in zijn positie als griffier, veel strafzaken heeft behandeld, weet hij hoe strafrechters tot hun uitspraken komen en weet hij snel de knelpunten in een dossier te vinden.

Zijn huidige praktijk bestaat geheel uit strafzaken. Hij staat regelmatig verdachten van geweld- en vermogensdelicten of in grotere zedenzaken bij. Daarnaast heeft Nick Hannaart zich binnen kantoor gespecialiseerd in verkeersstrafzaken. Hij staat regelmatig personen bij die worden verdacht van (onder andere) betrokkenheid bij dodelijke verkeersongevallen, ongevallen met letsel, rijden onder invloed en het doorrijden na een ongeval.

Ten slotte spreekt Nick Hannaart - naast Nederlands en Engels - vloeiend Spaans. Indien gewenst, kan hij ook in deze taal juridische bijstand verlenen.

Voor meer informatie kunt u (vrijblijvend) contact opnemen via hannaart@l-vdv.nl of via 06- 33164951