Logo Luns • Van der Velden Advocaten

Thirza Overes heeft een samenwerkingsverband met Luns • Van der Velden Advocaten en voert haar eigen praktijk, handelend onder de naam Overes Strafrechtadvocatuur B.V.

Sinds haar beëdiging als advocaat in 2012 heeft Thirza Overes zich volledig gespecialiseerd in het straf- en jeugdrecht. Momenteel staat zij met name verdachten bij die worden verdacht van zeden-, drugs- en/of geweldsdelicten. Daarnaast behandelt Thirza Overes ook jeugdzaken, zowel jeugdige die worden verdacht van een strafbaar feit, als jeugdige en hun ouders, welke te maken hebben met een dreiging van ondertoezichtstelling en/of uithuisplaatsing.

Ook heeft Thirza Overes bijzondere interesse in bijstand aan cliënten aan wie mogelijk een tbs-maatregel wordt opgelegd. De afgelopen jaren heeft zij cliënten succesvol bijgestaan en geadviseerd, waarna er geen TBS met dwangverpleging werd opgelegd.

Thirza Overes was op televisie te zien in de serie ‘Misdaadadvocaten’ op Net5. Hier kunt u haar volgen in haar werk en in privé, hoe zij bijvoorbeeld uit een vliegtuig sprong. Ook kunt u haar volgen via haar Instagram account @strafrechtadvocaatOveres. Voor vrijblijvende vragen is zij bereikbaar via 06-24165376.