Logo Luns • Van der Velden Advocaten

Noor Luns heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, alwaar het voor haar zeer snel duidelijk werd dat zij zich wilde specialiseren in het strafrecht. Vanaf 2007 was zij werkzaam als gerechtssecretaris voor de sector strafrecht bij de rechtbank te Utrecht. Van 2009 tot 2015 is Noor werkzaam geweest als gespecialiseerd strafrechtadvocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Alkmaar en Almere. In deze periode heeft zij een grote commune praktijk opgebouwd en Annemarie van der Velden leren kennen.

Vanaf 2009 tot en met 2013 is Noor Luns lid en beklagrechter geweest van de Commissie van Toezicht bij de Penitentiaire Inrichting Wolvenplein te Utrecht. En van 2016 tot 2019 is zij als beklagrechter actief geweest bij het Justitieel Centrum Zaanstad. In 2015 is Noor samen met Annemarie van der Velden het kantoor Luns • Van der Velden Advocaten begonnen.
Haar huidige praktijk bestaat vrijwel geheel uit (jeugd)strafzaken. Noor staat regelmatig verdachten bij in grotere zedenzaken en gewelds- en vermogensdelicten. Zo was zij een van de advocaten in de Grensrechterzaak.

Door collega’ s wordt Noor Luns omschreven als een zeer kundig en betrokken advocaat, zij beheerst als geen ander het dossier. Zij kenmerkt zich door jarenlange kennis en ervaring van het strafrecht en weet hierdoor alle zaken tot een goed einde te brengen. Voor cliënten is Noor altijd zeer goed bereikbaar en zij voelen zich door haar altijd meer dan gesteund en begeleid.

Noor Luns is in het rechtsgebieden register ingeschreven op het hoofdrechtsgebied strafrecht.
Daarnaast staat Noor psychiatrisch patiënten bij in zaken waarin het gaat om gedwongen opnames, zij is lid van de Vpan, vpan.nu en de VZAMN.