Logo Luns • Van der Velden Advocaten
mr. D.L.A.M. (Daniël) Pluijmakers

mr. D.L.A.M. Pluijmakers

linkedin profilepluijmakers@l-vdv.nl06 5043 9184

Daniël Pluijmakers heeft sinds 1 oktober 2022 een samenwerkingsverband met Luns • Van der Velden Advocaten en voert zijn eigen praktijk.

Daniël Pluijmakers is sinds januari 2012 werkzaam als advocaat. Hij is zijn praktijk begonnen in Almere en heeft jarenlang in Apeldoorn gewerkt voordat hij terugkeerde naar Almere. Daniël Pluijmakers is gespecialiseerd in het (jeugd)strafrecht. Hij heeft een zeer landelijke praktijk en veel ervaring in verschillende strafzaken uiteenlopend van moordzaken, gekwalificeerde diefstallen, criminele organisatie, hennepkwekerijen, andere Opiumwet gerelateerde zaken en de wegenverkeerswet. Daniël Pluijmakers heeft een scherp oog voor het oplossen van (complexe) juridische vraagstukken en streeft er naar het maximale resultaat te bereiken voor zijn cliënt. Daarnaast kan mr. Pluijmakers u ook bijstaan in de cassatieprocedures bij de Hoge Raad.

Heeft u een dagvaarding ontvangen, zijn uw spullen in beslag genomen door justitie, is uw rijbewijs ingevorderd? Dan is mr Pluijmakers uw man! Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact op via 06-50439184.

Snel handelen levert vaak het maximale resultaat op!